Zorg met een hoopvol toekomstperspectief
Zorg met een hoopvol toekomstperspectief
Zorg met een hoopvol toekomstperspectief
Zorg met een hoopvol toekomstperspectief
Zorg met een hoopvol toekomstperspectief
Zorg met een hoopvol toekomstperspectief
previous arrow
next arrow
Slider

Verpleging

Thuiszorgbureau CuraSpes kan een deel of de volledige verpleging op zich nemen. Onze verpleging wordt verleend door gediplomeerde en BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) geregistreerde verpleegkundigen. Ze helpen u bij het verrichten van verpleegtechnische handelingen en geven u advies over hoe om te gaan met uw ziekte. Zo zorgen onze verplegers er samen met u voor dat u zo lang mogelijk zelfstandig in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

De verpleegkundige kan u ondersteunen bij:

  • Het verzorgen van wonden;
  • Het controleren van de bloedsuiker;
  • Het geven van injecties;
  • Het toedienen van medicijnen;
  • Zuurstof toedienen;
  • Het verzorgen en begeleiden bij een beroerte (CVA);
  • Het verzorgen en begeleiden bij diabetes.

Voorwaarden en vergoeding

Om voor vergoeding van verpleging in aanmerking te komen, heeft u een indicatie nodig. Een wijkverpleegkundige komt hiervoor bij u thuis en neemt met u uw persoonlijke situatie door. Op basis van dit gesprek wordt een indicatiestelling opgesteld; dit is een plan waarin wordt vastgelegd op welke momenten u behoefte heeft aan verpleging, en aan welke verpleging. Met deze indicatie, wordt verpleegkundige verzorging betaald vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Dat betekent dat de zorg onder uw basisverzekering valt en dat uw zorgverzekeraar de kosten vergoed. U hoeft geen eigen bijdrage te betalen en er geldt geen eigen risico voor deze vorm van zorg. Verpleging kan ook worden gegeven binnen de Wet Langdurige Zorg (Wlz). Dit is een andere procedure. Wilt u meer informatie, klikt u dan hier.

Verpleging aanvragen

Wilt u een vrijblijvend intakegesprek of meer informatie? Dat kan via het contactformulier of e-mail: info@curaspes.nl. U kunt ook direct telefonisch contact opnemen op het volgende telefoonnummer: 070 221 04 44. Wij zijn op werkdagen van 08:30 tot 17:00 bereikbaar.